Loading...
Daw Park2018-09-19T11:13:23+00:00

Project Description

A combination Addition / Renovation to this 100-year-old stone home. After demolishing the existing added on rear living area, we proceeded with a 100 sqm new addition. The addition included open plan kitchen with butler’s pantry, large living and dining area, main bathroom, laundry and new ensuite and walk in robe which we opened up to the existing bedroom by creating a new opening. 3.4 metre ceilings with bulkheads and commercial aluminium doors and highlight windows were just some of the features. Outside we created an undercover alfresco area with hardwood decking which extended around the rear of the house underneath a decorative pergola. Aluminium slat partitioning and custom made planter boxes completing these areas. Finally we removed the complete tiled roof and chimneys from the original building, re-framing and re-cladding in colourbond roofing to seamlessly transition to the new addition. It was a fantastic project to work on and we thank the clients very much for the opportunity, they were a pleasure to work with.

After

Before

Progress Gallery